Најчести локации

Пајаците како инсекти можат да опстанат и да се множат и во суви и во влажни места,различни ќошеви или пак подрумски простории.

Како еден пајак се храни?

Пајаците за да опстанат треба да има и други инсекти од коишто тие ќе се хранат и со тоа ќе се размножуваат.

Колкава опасност има еден пајак врз нашата безбедност?

Пајаците знаат да бидат доста опасни инсекти од различни причини,некои луѓе имаат големи алергиски реакции по убод од пајак.

Како да се заштитите ?

Нашиот тим ќе ве посочи како и на кој начин најефикасно да се ослободите од секаков вид на пајаци или други несакани инсекти.